Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


khusyuknya yayah baca buku!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
khusyuknya yayah



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 9-Aug-2008 05:21
Bond of Love:: HAPPY BIRTHDAY DADDY!
Nowadays Nadiah & Danish dan boleh geng & ngam.Nadiah pun dah 'kurang' kacau Danish..so selamattt lah seisi umah tu dari dengar sore mommy jerit2 :-D cuma bab2 toys atau apa2 yang Nadiah punya dia memang kedekut ngan adik dia..even adik dia punya pon dia declare ' yayah punya!'. Bila time 'baik hati' dia tu datang baru dia nak share ngan adik & main2 dengan adik.

selalu nadiah & Danish main sama2 dalam playpen ni,Tapi time tido Nadiah yang tido dalam playpen. :-D :-D

Nadiah sekarang ni makin boolat! tiap2 hari dia request makan nasik dengan sup ayam + 3 bungkus roti gardenia inti coklat /stobery.minum susu pon berbotol2..huhu [u]adik Danish plak baru tumbuh 2 batang gigi.skang dah nampak dia selera sket makan.kalau tak keding aje anak mommy nih.. :-D skang pun makin lasak..asyik panjat2 aje kejenya.Apa-apapun mommy senang hati tengok perkembangan mereka berdua ni...

Happy 29th Birthday Daddy!

this year birthday daddy kami tak sempat lagi nak celebrate betul2.mommy just hantar bunga & kek aje kat daddy.mula2 nak dinner somewhere sebab daddy pun still owed mommy dinner masa birthday mommy dulu.tapi keadaan tak mengizinkan dan daddy bz pulak ngan kerja :-S nampaknya kami kena celebrate masa birthday anak2 la..tumpang party derang nanti ;-)
apa-apa pun kami anak beranak sentiasa mendoakan yang terbaik untuk daddy & semoga daddy murah rezeki, sentiasa sihat walafiat & semoga semua impian daddy tercapai by 30...amin....


last week kami balik kampung daddy.masa ni musim buah pun dah nak abis.konon2 Nadiah nak pergi kutip buah manggis.tapi posing je lebih...habuk pon tarak LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016